درصد قبولي در آزمون استخدامي آموزش و پرورش1402


داوطلبان براي قبولي در آزمون استخدامي آموزش و پرورش، لازم است حداقل نصاب نمره را کسب کنند، که معادل 50 درصد بالاترين نمره‌اي است که سه نفر اول آن را کسب کرده‌اند. پس از قبولي در اين آزمون در صورت قبولي در مصاحبه، شما در دوره‌هاي مهارت آموزش شرکت کرد و در نهايت به عنوان عضو ي از سازمان آموزش و پرورش فعاليت خواهيد کرد.


معلمي يکي از شغل‌هايي است که در بين جوانان بسيار محبوب و پرطرفدار است. در هر سال، تعداد زيادي از افراد علاقه مند به ورود به سازمان آموزش و پرورش و شروع فعاليت هاي معلمي و تدريس، تلاش مي کنند. اگر شما هم علاقه‌مندي‌ها و شرايط لازم نياز داريد، مي‌توانيد براي ثبت‌نام در آزمون استخدامي آموزش و پرورش اقدام کنيد.


 درصدهاي لازم براي قبولي در آزمون استخدامي آموزش و پرورش و محاسبه حد نصاب اطلاعات مهمي است که به شما در نحوه آمادگي براي قبولي کمک مي کند. در اين مقاله به بررسي اين موضوع مي پردازيم. در آزمون استخدامي آموزش و پرورش، هر سال درصد قبولي و حد نصاب متفاوتي تعيين مي شود. براي مثال، درصد قبولي مي تواند 50 درصد باشد، يعني شرکت کنندگاني که نمره بالاتر از اين درصد را کسب کنند، به مصاحبه دعوت خواهند شد. حد نصاب معمولاً به عنوان نمره اي که براي قبولي در آزمون لازم است، تعريف مي شود.


 


مهمترين منابع حيطه عمومي آزمون استخدامي آموزش و پرورش


جهت قبولي در آزمون استخدامي آموزش و پرورش سوالات حيطه عمومي بهترين گزينه براي افزايش رتبه و قبولي در آزمون استخدامي آموزگاري و دبيري مي باشد شما مي توانيد با مطالعه نمونه سوالات استخدامي ادوار گذشته آموزش و پرورش شانس خود را در قبولي افزايش دهيد. سبک ترين منابع جهت مطالعه براي شرکت کنندگان به شرح زير مي باشد که با کليک بر روي هر کدام ميتوانيد سوالات آن بخش را دانلود کنيد.


نمونه سوالات استخدامي وصيت نامه امام خميني(ره)


نمونه سوالات استخدامي همرزمان خسين(ع)


نمونه سوالات استخدامي معارف و انديشه هاي اسلامي انقلابي


 


درصدهاي لازم براي قبولي در آزمون استخدامي آموزش و پرورش


?به طور کلي سازمان آموزش و پرورش براي جذب و تامين آموزگاران گرامي به دو روش اقدام مي کند. در روش اول که داراي قدمت بيشتري است، متقاضيان و علاقه مندان با ورود به دانشگاه فرهنگيان يا تربيت معلم و تحصيل در رشته هاي مربوطه پس از فارغ التحصيلي مجاز به تدريس و ورود به سازمان آموزش و پرورش مي شدند.


?روش ديگر جذب و تامين نيروي انساني در سازمان آموزش و پرورش، برگزاري آزمون استخدامي است. در اين روند، داوطلباني که قصد ورود به سازمان آموزش و پرورش را دارند، در آزمون شرکت مي‌کنند. در مواردي که نمره نصاب را کسب کنند و از ساير رقبا پيشي بگيرند، براي مرحله بعدي، يعني مصاحبه، دعوت شوند. اين روش معمولاً استفاده مي‌شود تا افراد با استعداد و مناسبي که مي‌توانند و شايستگي‌هاي لازم براي تدريس را دارند، به عنوان آموزگاران در سازمان آموزش و پرورش جذب شوند.


?قطعا ميزان درصد مورد نياز براي قبولي در آزمون استخدامي آموزش و پرورش مي‌تواند به شرکت‌کنندگان کمک کند. اين اطلاعات به شما امکان مي‌دهد تا با برنامه‌ريزي مناسب، از استرسي که ممکن است در طول فرآيند آزمون، براي شما ايجاد شود جلوگيري کند. همچنين، با توجه به ميزان درصد لازم براي قبولي، شرکت‌کنندگان مي‌توانند منابع و زمان خود را براي آماده‌سازي بهينه‌تر ويژگي‌ها و بهبود عملکرد خود را در آزمون افزايش دهند.


?در آزمون استخدامي آموزش و پرورش، نمرات داوطلبان در دوره‌هاي عمومي و تخصصي به صورت ويژه بررسي خواهند شد. درصد مورد نياز براي قبولي در اين آزمون به صورت ثابت و مشخص تعيين نشده است. بلکه اين درصد بسته به بالاترين نمره کسب شده توسط سه نفر اول متفاوت است. به عبارت ديگر، اين درصد بر اساس عملکرد برترين افراد در آزمون تعيين خواهد شد.


?در نتيجه ، حد نصاب آزمون استخدامي آموزش و پرورش معادل 50 درصد بالاترين نمره کسب شده در اين آزمون مي باشد که 40 درصد براي دروس عمومي و 60 درصد براي دروس تخصصي در هر شغل محاسبه خواهد شد. پس از تعيين حد نصاب در امتحان مشترک فراگير مراحل زير انجام خواهد گرفت:


·         داوطلبان فاقد حد نصاب، از ادامه ساير مراحل استخدامي اعم از مصاحبه حذف شده و فقط قادر به مشاهده کارنامه آزمون کتبي جهت اطلاع خواهند بود.


·         متقاضيان پذيرش شده براي ساير مراحل استخدام در صورت کسب نمره حد نصاب به ترتيب نمرات فضلي آنان انجام خواهد شد.


?نکته حائز اهميت اين است که کسب حد نصاب نمره علمي لازم در آزمون استخدامي وزارت آموزش و پرورش، هيچ گونه حق استخدامي ايجاد نخواهد کرد. به اين معنا که معرفي افراد به ترتيب نمره فضلي آنان، از ميان داوطلباني که حد نصاب لازم را کسب نموده اند، صورت مي گيرد.


 


محاسبه درصد قبولي در آزمون استخدامي آموزش و پرورش


?به  طور کلي براي ورود به مرحله مصاحبه آزمون استخدامي آموزش و پرورش نياز است تا داوطلب 50 درصد بالاترين نمره و ميانگين وزني آزمون (نمره سه نفر اول) را کسب کرده باشد. مثلا اگر ميانگين سه نفر اول برابر با 70 درصد باشند، شما مي بايست 50 درصد از 70 درصد يعني ميانگين معدل 35 درصد داشته باشيد.


? ارزش وزني دروس عمومي در محاسبه نمره کل آزمون استخدامي آموزش و پرورش (نمره تراز) برابر با 40 درصد و ارزش وزني دروس تخصصي در محاسبه نمره کل 60 درصد است. به اين معنا که نمرات به دست آمده در دروس عمومي در عدد 40 درصد و نمرات دروس اختصاصي در عدد 60 درصد ضرب خواهند شد تا تاثير هر يک در نمره کل يا تراز آزمون سنجيده شوند.


به عنوان مثال فرض کنيد ميانگين دروس عمومي داوطلبي در آزمون استخدامي آموزش و پرورش برابر با 60 درصد و ميانگين دروس اختصاصي او 50 درصد شده باشد، اگر سهم هر دو بخش عمومي و اختصاصي يکسان بود، نمره کل نهايي اين داوطلب برابر با عدد 55 ميشد. در صورتي که با ارزش وزني متفاوت براي دروس عمومي و اختصاصي نمره داوطلب 54=(60*50)+(40*60) خواهد شد.


منابع آزمون استخدامي آموزش و پرورش رشته آموزگاري1402

منابع آزمون دبيري استخدامي آموزش پرورش 1403

درصد قبولي در آزمون استخدامي آموزش و پرورش1402

رشته هاي آزمون استخدامي آموزش و پرورش 1403

نحوه ي محاسبه نمره آزمون استخدامي آموزش و پرورش 1402

مدارک ثبت نام آزمون استخدامي آموزش و پرورش 1402 – 1403

شرايط ثبت نام آزمون استخدامي آموزش و پرورش 1402

درصد ,آموزش ,استخدامي ,آزمون ,نمره ,قبولي ,استخدامي آموزش ,آزمون استخدامي ,براي قبولي ,دروس عمومي ,درصد قبولي ,آزمون استخدامي آموزش ,نمونه سوالات استخدامي
مشخصات
آخرین جستجو ها